Διεύθυνση Ομίλου: Αμοιρίδειο Αθλητικό Κέντρο(ΘΥΡΑ 4, Τηλέφωνο & FAX: 2541025690 ,ΤΚ:67100, Ξάνθη, E-mail: chessxanthi@gmail.com
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ο Ξάνθης θέλει να ευχαριστήσει δημόσια το «Κέντρο Ξένων Γλωσσών-Πληροφορικής Χατζηστεφάνου» για την κάλυψη των δαπανών διοργάνωσης των αγώνων καθώς επίσης και την ποτοποιία Κομοτηνής «TUVUNU Α.Ε» για την προσφορά νερών και χυμών στους αθλητές

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ


Λίγα λόγια για τον Σκακιστικό Όμιλο  Ξάνθης...


Ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης (ΣΟΞ), ιδρύθηκε το 1973 και από τότε χωρίς καμία διακοπή δραστηριοποιείται σ’ αυτό το χώρο με πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Αγωνίζεται στον  Προκριματικό Όμιλο Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, στον Όμιλο της Περιφέρειας  Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης και της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Θεσ/νίκης και Χαλκιδικής,  ενώ κατά περιόδους έχει αγωνιστεί και  στην Α΄ Εθνική κατηγορία. Έχει πολλές φορές αναδειχθεί της πρωταθλήτρια ομάδα της Περιφέρειας  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης .

Ώρες Λειτουργίας
Ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης στεγάζεται σε μια όμορφη αίθουσα του Αμοιρίδειου Αθλητικού Κέντρου, στη Θύρα 4 και είναι ανοικτός από Δευτέρα έως και Παρασκευή 6-8μμ,  για όλους τους αθλητές ή φίλους του συλλόγου.

Οικονομικές υποχρεώσεις
Η μηνιαία συνδρομή στο Σκακιστικό Όμιλο Ξάνθης ανέρχεται στα 20 Ευρώ και σ’ αυτήν περιλαμβάνονται και τα μαθήματα για αρχαρίους.

Μαθήματα σκακιού
Στον όμιλο μας γίνονται και μαθήματα σκακιού για αρχαρίους από Δευτέρα έως και Παρασκευή 6-8μμ,  ενώ σε επιλεγμένες ημέρες γίνονται μαθήματα και για προχωρημένους. Περισσότερες πληροφορίες κάθε μέρα στα γραφεία του Συλλόγου.

Αγωνιστικές εκδηλώσεις
Ένας σκακιστής μπορεί να αγωνίζεται στα ατομικά και Ομαδικά πρωταθλήματα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και της Τοπικής Ένωσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε διάφορα τουρνουά που γίνονται σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, στους σχολικούς αγώνες που γίνονται κάθε χρόνο καθώς και στα εσωτερικά τουρνουά που διοργανώνει ο ίδιος ο σύλλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου